Bo-kvalitet

ROOFTOP

Bo-kvalitet

Dersom man er litt trangbodd eller uten direkte tilgang til egne uterom, gir en attraktiv takterrasse enkel tilgang til en skjermet utendørs-tilværelse og flere gode stunder i hverdag og helg.

Samvær og aktiviteter gir et fellesskap blant naboer, som igjen gir bedre bo-miljø.

Takterrassene gir generell trivsel og gode opplevelser som tilfører beboerne en bedret bo- og livskvalitet.

For å oppnå denne økte livs-kvaliteten skaper vi dine drømmer ved å ha fokus på kreative løsninger, arkitektur, planløsninger og materialvalg, samt bruk av variert og bestandig vegetasjon.

Planløsningen kan gjerne være en kombinasjon av trivelige møteplasser for fellesskap, og  mer avskjermede uterom der man kan være litt mer privat.

Hva med en «vinterhage» med glasspartier som kan skyves til side i den varme årstid, og solceller som holder det hele temperert om vinteren og svalt om sommeren? Feire nyttårsaften og se byens fyrverkeri fra orkesterplass mens barna bygger snømann!

Kortreist uteliv
Morgenstund som gir livskvalitet og energi
Når myriader av snekrystaller legger et teppe over byen
Om man er glad i byen, men vil nyte på litt avstand

Økonomiske effekter

For boligsameier, borettslag, etc. gir investeringer i opparbeidelse av takterrasser en interessant økning av boligenes markedsverdi.

I tillegg fungerer korrekt anlagt terrassedekk og hage som en forlengelse av levetiden for taktekkingen med inntil 70 %.

Ved å installere solcellesystem, produseres kortreiste strøm til eget bruk, uten nettleie og avgifter. Solceller er nærmest vedlikeholdsfrie, og gir over tid, en gunstig strømkostnad.

Finansiering

kostnadene i opparbeidelse av takterrasse en umiddelbar effekt i form av økning av boligens verdi. Ved å benytte Rooftop er du sikret trygghet og konkurransedyktige betingelser. Derfor kan Rooftop formidle kontakt med finansinstitusjoner som vil tilby gunstige lån med lang nedbetalingstid. Dette innebærer at beboerne unngår større kontant-utlegg, og de månedlige felleskostnadene øker med kun et begrenset beløp.