Jobb hos oss

ROOFTOP

Jobb hos oss

Rooftop er i ferd med å lansere GROW UP! – et system som i dag er enestående når det gjelder å effektivt samle opp -, og fordrøye styrtregn for å hindre flomskader i urbane strøk, og samtidig gi en rekke påviselig positive miljøeffekter.
Utfordringene som GROW UP! avhjelper er globale, og bidrar til oppfyllelsen av seks av FN`s bærekraftmål. Derfor har vi et internasjonalt perspektiv på satsingen.

Positive miljø- og helseeffekter, et vennligere og vakrere visuelt uttrykk, muligheten for positive aktiviteter og opplevelser, samt sosial anerkjennelse gjennom å bli identifisert med GROW UP! bygninger, gir mulighet til å løfte GROW UP! til noe mer enn kun funksjonalitet. Hemsedal forbindes intuitivt med ekthet og ren, høyreist natur – positivt ladede begreper som GROW UP! kan identifiseres med. Hemsedal er derfor et attraktivt utgangspunkt for den profilering og «historiefortelling» vi vil bygge opp rundt konseptet, og en naturlig base for vår erobring av et gryende internasjonalt marked!

Å være en del av en start-up bedrift med et «first mover»-konsept mot et internasjonalt marked, er som å bestige de bratteste fjella i Hemsedal; et slit, og med strabasiøse utfordringer underveis!
Men hvis du har rette innstilling, kjemper du på, og kan innkassere tilfredsstillelsen hver gang du når en ny topp.

Da er du kanskje den vi ønsker oss, når vi nå skal styrke laget med følgende:

MARKETING-KONSULENT
ANALYTIKER